TDE-Lighttech verwelkomt Sound Technology Ltd als nieuwe distributeur

Sound Technology Ltd is de nieuwste distributeur van TDE-Lighttech, Sound Technology Ltd zal de distributie in het Verenigd Koninkrijk en Ierland op zich nemen. De modulaire LED-verlichtingssystemen van de Nederlandse fabrikant vormen een aanvulling op het dynamische architecturale verlichtingsaanbod van Martin by HARMAN in de professionele verlichtingsdivisie van Sound Technology.

Sound Technology Ltd is in 1978 opgericht en is inmiddels één van de grootste zelfstandige distributeurs op het gebied van professionele audio, - verlichting en muziekinstrumentenindustrieën. Zij bieden merkgerichte vertegenwoordiging voor een select aantal internationale merken in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. In december 2017 werd Sound Technology Ltd dochteronderneming van Midwich Ltd, onderdeel van de Midwich Group plc.

De producten die Sound Technology Ltd gaat distribueren voor TDE-Lighttech bestaan uit LED modules, flexibele LED strips, LED spots en alle benodigde hardware en besturingssystemen van het eigen merk. De LED oplossingen van TDE-Lighttech beschikken veelal over een tunable white, RGBW en dim-to-warm technologie waarbij 100-0% traploos dimmen mogelijk is. Dit unieke modulaire concept geeft lichtontwerpers veel vrijheid binnen hun ontwerp. 

Contact

Adres

TDE-lighttech
Tankval 5
2408 ZC Alphen a/d Rijn
Nederland

Tel: +31-(0)20-6973849
Fax: +31-(0)20-6971775
Email: info@tde-lighttech.nl

Stel uw vraag