Wij gaan verhuizen

TDE-lighttech gaat haar oude, vertrouwde, bedrijfspand in Diemen inruilen voor een aanzienlijk groter pand in Uitgeest. Waar eind vorige week de voorbereidingen voor deze logistieke puzzel al werden getroffen is het deze week dan echt zover. Verhuiswagen na verhuiswagen zal vertrekken in de richting van Uitgeest.

De verhuizing komt niet geheel als een verrassing, TDE-lighttech is al jaren aan het groeien en werd zo langzamerhand te groot voor het huidige pand. Om deze groei door te kunnen zetten bleek een verhuizing onvermijdelijk. Na een flinke zoektocht werd het ideale pand gevonden aan de Oosterwerf in Uitgeest.

“De verhuizing is voor ons heel belangrijk. Wij willen onze productie optimaliseren, aanzienlijk grotere voorraden kunnen aanleggen en een hogere productiecapaciteit hebben”, aldus Stefan Mooij (directeur). Het is voor de fabrikant belangrijk haar klanten snel te kunnen voorzien van de verlichtingsoplossingen waar zij zo trots op zijn. Daarnaast is het in een snel bewegende markt belangrijk om voorop te blijven lopen. “Er wordt serieus werk van gemaakt om TDE-lighttech als een merk neer te zetten, een groter pand helpt hier enorm bij. Wij kunnen straks meer de focus leggen op waar wij echt voor staan; productontwikkeling en innovatie”.

TDE-lighttech zal deze week uitsluitend telefonisch en via de mail bereikbaar zijn. Maandag 9 september draait alles weer zoals het hoort en kan er worden gewerkt aan een prachtige toekomst.


Nieuw adres:

Oosterwerf 5

1911 JB, Uitgeest

Contact

Adres

TDE-lighttech
Tankval 5
2408 ZC Alphen a/d Rijn
Nederland

Tel: +31-(0)20-6973849
Fax: +31-(0)20-6971775
Email: info@tde-lighttech.nl

Stel uw vraag