citizenM Londen Shoreditch

De regelmaat waarmee de hotelketen citizenM hotels op de meest prachtige locaties opent is inmiddels bijna normaal. Recentelijk heeft citizenM haar derde hotel in Londen geopend, gevestigd in het hart van Shoreditch, één van de meest kunstzinnige wijken van de stad. Sinds de jaren ’90 is deze wijk getransformeerd van achterstandsbuurt tot het meest modieuze en kunstzinnige gedeelte van Londen. Het Amsterdamse concrete architects heeft samen met het Londense EllisMiller een bijzonder gebouw mogen creëren op de plek waar voorheen een spoorwegviaduct stond. Het hotel is voorzien van 216 kamers, een canteenM en living rooms. Geheel volgens het concept van citizenM heeft ook dit hotel een selfservice incheckbalie.

In elk hotel van citizenM kunnen de gasten rekenen op een gevoel van thuiskomen, dat is in dit hotel niet anders. De goede douches, kingsize bedden, Moodpads met bijbehorend entertainment en de bijzondere LED verlichting spelen wederom een cruciale rol. TDE-lighttech speelt hier met haar verlichting in de kamers en openbare gedeeltes een belangrijke rol in.

Het belang van sfeerbepaling is bekend bij TDE-lighttech, de verlichting speelt hierin een belangrijke rol in het hotel. De lichtfabrikant heeft wederom de verlichting en lichtregelsysteem voor de publieke ruimtes en de verlichting voor de gastenkamers mogen leveren. Voor dit project zijn onder andere single- en multi colour (RGB & tunable white) LED modules, LED strips en LED down- en spotlights gebruikt. De verlichting in de openbare ruimtes wordt aangestuurd met Pharos Architectural Controls. Het voordeel hiervan is dat de verlichting extern kan worden gemonitord, aangestuurd en bijgewerkt. De verlichting in de kamers wordt met behulp van de 24VDC 16-kanaals LED driver van TDE-lighttech aangestuurd. Daarnaast heeft TDE-lighttech voor de toegangscontrole tot de kamers de RFID-kaartlezer geproduceerd.

Wij zijn ontzettend trots dat wij wederom een rol hebben mogen spelen in de totstandkoming van dit prachtige hotel. Hopelijk voelen de hotelgasten van citizenM zich, mede door de gecreëerde sfeer, thuis op deze prachtige locatie.

Wij zijn ontzettend trots dat wij wederom een rol hebben mogen spelen in de totstandkoming van dit prachtige hotel.
TDE-lighttech

Gerealiseerde projecten

Het unieke, modulaire concept van LED producten geeft lichtdesigners en lichtarchitecten een ongekende flexibiliteit in de invulling van ieder project. Samen met onze opdrachtgevers hebben wij de volgende uitdagende projecten gerealiseerd.

Contact

Adres

TDE-lighttech
Tankval 5
2408 ZC Alphen a/d Rijn
Nederland

Tel: +31-(0)20-6973849
Fax: +31-(0)20-6971775
Email: info@tde-lighttech.nl

Stel uw vraag

CAPTCHA
Deze vraag wordt gesteld om te testen of u een mens bent
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.