citizenM Rotterdam societyM

citizenM

TDE-lighttech heeft voor citizenM Rotterdam een prachtige bijdrage mogen leveren aan de societyM inclusief maar liefst acht ruime vergaderzalen. Het hotel in Rotterdam bevindt zich in het centrum van de stad, is slechts één treinhalte verwijderd van Rotterdam centraal en bevind zich op loopafstand van de Markthal. Naast de vergaderzalen beschikt het hotel over 115 kamers, living rooms, canteenM en een bar.

citizenM staat altijd garant voor een bepaalde sfeer die zij zelf beschrijven als een gevoel van thuiskomen. Dit komt ook duidelijk naar voren in de societyM, zoals de hotelketen haar vergaderzalen met bijbehorende faciliteiten, zoals gratis WIFI, whiteboards en schermen noemt. De vergaderzalen en alle publieke ruimtes zijn allemaal stijlvol en rustgevend ingericht. TDE-lighttech weet dat de verlichting één van de belangrijkste aspecten is als het gaat om sfeerbepaling, dit komt dan ook duidelijk naar voren in de vergaderzalen en publieke ruimtes.

In de societyM dienen Moodspots (WD800) en Flex LEDs, met bijbehorende sturingssystemen, als algemene verlichting. Door de bijzondere eigenschappen van deze verlichting zijn deze in staat een rol te spelen in de sfeerbepaling. Zo worden de Moodspots ingezet als downlights, en zorgt de dim-to-warm techniek voor veel opties als het gaat om het creëren van de gewenste sfeer. Dezelfde verlichting is ook gebruikt in de vergaderzalen, en voor in de typerende kasten langs de wand worden Sirius spots gebruikt, geheel volgens de stijl die citizenM hanteert. Voor de aansturing van de verlichting in de vergaderzalen zijn bijbehorende LED-drivers gebruikt, die worden aangestuurd vanuit de T5 room controller van Saia Burgess Controls.  

Rotterdam heeft er een prachtig hotel met fijne vergader faciliteiten bij, en wij zijn enorm trots daar een bijdrage aan te hebben geleverd. Wij zijn ervan overtuigd dat onze verlichting niet alleen bijdraagt aan een aangenaam hotelbezoek, maar ook aan een fijne werksfeer en productieve vergaderingen.

TDE-lighttech weet dat de verlichting één van de belangrijkste aspecten is als het gaat om sfeerbepaling

Gerealiseerde projecten

Het unieke, modulaire concept van LED producten geeft lichtdesigners en lichtarchitecten een ongekende flexibiliteit in de invulling van ieder project. Samen met onze opdrachtgevers hebben wij de volgende uitdagende projecten gerealiseerd.

Contact

Adres

TDE-lighttech
Tankval 5
2408 ZC Alphen a/d Rijn
Nederland

Tel: +31-(0)20-6973849
Fax: +31-(0)20-6971775
Email: info@tde-lighttech.nl

Stel uw vraag

CAPTCHA
Deze vraag wordt gesteld om te testen of u een mens bent
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.