Over ons

TDE-lighttech is de Nederlandse fabrikant van professionele LED-verlichting en toebehoren. Sinds 1999 is TDE-lighttech zeer actief in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige LED-verlichting. TDE-lighttech maakt alleen gebruik van LED-chips van kwaliteitsmerken als Osram, Nichia, Cree en Luxeon. TDE is een zeer dynamisch bedrijf dat de innovatieve LED markt zeer nauwlettend in de gaten houdt. Hierdoor kunnen wij als geen ander inspelen op de nieuwste ontwikkelingen op LED-gebied en de nieuwste LED-technologie toepassen in onze producten. Het modulaire karakter van de TDE LED producten, maakt dat voor nagenoeg ieder lichttechnisch vraagstuk een passende oplossing geboden kan worden.

Waarom TDE-Lighttech?

Eigen R&D

Om vooruit te blijven lopen, houdt onze R&D afdeling de nieuwste led ontwikkelingen nauwlettend in te gaten en integreren zij de meest vooruitstrevende technologieën in hun ontwerpen.

Maatwerk

Veel producten uit ons assortiment  ontstaan naar aanleiding van specifieke wensen. Dit heeft er toe geleid dat wij gedurfde ideeën en concepten vertaald hebben naar innovatieve producten en aansprekende projecten.

Begeleiding

Van ondersteuning door middel van productadvies en lichtberekeningen tot de ontwikkeling van een nieuw LED armatuur. TDE-lighttech is uw partner van tekentafel tot aan projectrealisatie.

De kracht van licht

Licht is meer dan het verlichten van een donkere ruimte, een energiezuiniger alternatief ontwikkelen of het bereiken van hogere output levels. Met verlichting is het mogelijk om de arbeidsproductiviteit te verhogen op de werkvloer, of om een winkeletalage visueel aantrekkelijker te maken en zo meer klanten te trekken. Daarnaast heeft verlichting invloed op hoe materialen of producten gepresenteerd worden. Jeans komen bijvoorbeeld beter tot hun recht bij koud witte lichtkleuren, terwijl rode stoffen beter gepresenteerd kunnen worden in warm witte lichtkleuren. Maar misschien nog wel belangrijker, licht verandert je gevoel.

De juiste verlichting stelt je in staat om de perfecte sfeer in een ruimte te creëren. Denk bijvoorbeeld aan een restaurant dat ’s avonds een warme en aangename sfeer wil ademen. Of een hotel dat gasten een unieke beleving wil bieden door de verlichting in hun kamers met een druk op een knop te personaliseren. TDE-lighttech onderkent als geen ander de kracht van licht en specialiseert zich daarom in de ontwikkeling en productie van innovatieve verlichtingsoplossingen, veelal gebaseerd op Tunable White en RGB(W) technologie. U bent van harte welkom om ons te bezoeken en meer te weten te komen over onze LED oplossingen, of in onze showroom de ongekende mogelijkheden op het gebied van verlichting te ervaren.

Contact

Adres

TDE-lighttech
Tankval 5
2408 ZC Alphen a/d Rijn
Nederland

Tel: +31-(0)20-6973849
Fax: +31-(0)20-6971775
Email: info@tde-lighttech.nl

Stel uw vraag

CAPTCHA
Deze vraag wordt gesteld om te testen of u een mens bent
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.