QO Hotel Amsterdam

Voor de 4 openbare verdiepingen van het QO Hotel heeft TDE de standaard armaturen mogen leveren maar ook de speciaal voor dit project ontworpen armaturen. De ontwerpen voor dit deel van het hotel zijn van Tank, in samenwerking met Beersnielsen Lichtontwerpers. Op elke verdieping is gekozen voor een bepaald thema wat betreft de verlichting, bijvoorbeeld op de eerste verdieping is het thema ‘water’. Centraal in de open ruimte staat een ronde bank waar vanuit het midden het effect van licht op bewegend water is gecreëerd. Bij de lift landing zorgen de glazen druppels voor een vergelijkbaar effect. Overal zijn met zorg de armaturen gekozen. De warm dimming spots zorgen voor een sfeer verhogende ambiance.

Spectaculair zijn de messing ringen boven de receptie balie op de Mezzanine. Ook het ruimtelijke effect van de vide, versterkt door de betonnen hanglampen die vanaf het plafond van de eerste verdieping tot boven de bar hangen, is indrukwekkend. Op de 21e verdieping zit Juniper & Kin een cocktail bar die een schitterend uitzicht biedt over Amsterdam.

 

Lichtontwerper: Beersnielsen

Fotografie: Jonathan Andrew

Projecten

Het unieke, modulaire concept van LED producten geeft geeft lichtdesigners en lichtarchitecten een ongekende flexibiliteit in de invulling van ieder project. Samen met onze opdrachtgevers hebben wij de volgende uitdagende projecten gerealiseerd.

Contact

Adres

TDE-lighttech
Verrijn Stuartweg 11 A
1112 AW Diemen
Nederland

Tel: +31-(0)20-6973849
Fax: +31-(0)20-6971775
Email: info@tde-lighttech.nl

Stel uw vraag