QO Hotel Guestroom

Onlangs opende het QO Hotel haar deuren. Dit LEED gecertificeerde hotel heeft tal van energie besparende snufjes. Eén ervan betreft de gevel: afhankelijk van de warmte behoefte en het gebruik van de kamer schuiven er panelen voor de kamerhoge ramen. Op deze wijze wordt de temperatuur in de kamer behouden en zijn de verwarmings- en/of koelingskosten aanzienlijk lager. Behalve deze vernieuwing zorgt de door TDE-lighttech geleverde LED verlichting, naast een prettige atmosfeer, ook voor een besparing. De voeding en sturing zit geïntegreerd in de kamercontrole unit van Saia Burgess.

De kamerverlichting bestaat uit inbouw spotjes in het eerste, zwarte, deel van de kamer, samen met indirect schijnende LED lijnen. In het tweede deel van de kamer, met hout accenten heeft TDE ook de indirecte LED profielen geleverd maar ook de messing up- en downlighters, een ontwerp van Conran. De uplighters zijn voorzien van een fresnel lens die zorgt voor een bloemmotief licht projectie, een idee van Beersnielsen Lichtontwerpers.

 

Lichtontwerper: Beersnielsen

Fotografie: Jonathan Andrew

Gerealiseerde projecten

Het unieke, modulaire concept van LED producten geeft lichtdesigners en lichtarchitecten een ongekende flexibiliteit in de invulling van ieder project. Samen met onze opdrachtgevers hebben wij de volgende uitdagende projecten gerealiseerd.

Contact

Adres

TDE-lighttech
Tankval 5
2408 ZC Alphen a/d Rijn
Nederland

Tel: +31-(0)20-6973849
Fax: +31-(0)20-6971775
Email: info@tde-lighttech.nl

Stel uw vraag