TDE-Lighttech tekent Framework Agreement met citizenM

Het snelgroeiende internationale hotelmerk citizenM heeft TDE-Lighttech geselecteerd als leverancier voor de hoge kwaliteit LED verlichting dat gebruikt zal worden in de hotelkamers en publieke ruimtes van de citizenM hotels.

De twee organisatie zijn geen onbekenden van elkaar. TDE-Lighttech heeft de afgelopen 11 jaar voor maar liefst 11 hotels de rol van leverancier voor LED verlichting op zich mogen nemen. Zo heeft TDE-Lighttech LED verlichting mogen leveren aan onder andere citizenM Glasgow, Amsterdam City, Tower of London, New York Times Square en Paris La Défense.

Als key supplier van citizenM wil TDE-Lighttech een bijdrage leveren op het gebied van duurzaamheid en het comfort van de nieuwe generatie wereldreizigers. De gasten kunnen met een Moodpad de verlichting in de kamer volledig naar eigen wens aanpassen, denk hierbij aan de kleur en intensiteit van het licht. Het visuele comfort dat citizenM haar gasten biedt is van een hoog niveau en gelijk aan dat van alle andere citizenM hotels, waar ook ter wereld.

De hotels worden voorzien van onder andere single colour en multi colour (RGB & tunable white) LED modules, LED strips en LED down- en spotlights. Voor aansturing van de verlichting in de kamers levert TDE-Lighttech de 24VDC 16-kanaals LED driver. TDE-Lighttech levert ook de RIFD kaartlezer aan de citizenM hotels, die wordt gebruikt bij de toegangscontrole tot de hotelkamers.

Laatste nieuws

Bekijk de laatste berichten over nieuwe producten of gerealiseerde projecten van TDE-Lighttech.

Contact

Adres

TDE-lighttech
Tankval 5
2408 ZC Alphen a/d Rijn
Nederland

Tel: +31-(0)20-6973849
Fax: +31-(0)20-6971775
Email: info@tde-lighttech.nl

Stel uw vraag

CAPTCHA
Deze vraag wordt gesteld om te testen of u een mens bent
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.