T-Mobile stores

T-Mobile is in Nederland een grote speler binnen de telecom. Veel mensen herkennen de typerende roze ‘T’ in het logo van T-mobile. Deze roze accenten spelen een belangrijke rol bij de branding van dit merk en zijn dan ook in de 121 winkels, verspreid door heel Nederland, te zien.

Dit jaar worden alle winkels van T-Mobile voorzien van een nieuw en identiek concept waarbij de verlichting een belangrijke rol speelt. In alle T-Mobile shops wordt de overstap van conventionele verlichting naar LED verlichting gemaakt. Lumin Special Projects is verantwoordelijk voor de nieuwe verlichting in de winkels waar de overstap naar LED verlichting wordt gemaakt. In de winkels wordt gebruik gemaakt van spots en flexibele LED strips in de kleur magenta. Momenteel is al ruim de helft van alle winkels omgebouwd naar het nieuwe concept.

Voor dit project levert TDE-lighttech, voor alle T-Mobile winkels, RGB flexibele LED strips in combinatie met LC6 DMX LED drivers. Deze flexibele LED strips, met 60 LED’s per meter, zijn perfect in staat om de gewenste kleur magenta uit te stralen. De RGB flexibele LED strips worden aangestuurd door 6-kanaals DMX LED drivers. Voor deze drivers is speciaal een stukje software geschreven die ervoor zorgt dat de verlichting altijd op de perfecte kleurverhouding ingesteld staat, zo komt de herkenbare T-Mobile kleur keer op keer tot zijn recht. Door de voorgeprogrammeerde driver settings werkt de installatie als een stand-alone systeem en is een DMX controller overbodig.

TDE-lighttech is trots op haar bijdrage aan dit grote project waarbij de duurzame transformatie van deze telecom keten wordt gerealiseerd. Mede dankzij Lumin Special Projects is het resultaat prachtig en kunnen de bezoekers van de winkels genieten van fantastische verlichting binnen het prachtige winkelconcept.

Gerealiseerde projecten

Het unieke, modulaire concept van LED producten geeft lichtdesigners en lichtarchitecten een ongekende flexibiliteit in de invulling van ieder project. Samen met onze opdrachtgevers hebben wij de volgende uitdagende projecten gerealiseerd.

Contact

Adres

TDE-lighttech
Tankval 5
2408 ZC Alphen a/d Rijn
Nederland

Tel: +31-(0)20-6973849
Fax: +31-(0)20-6971775
Email: info@tde-lighttech.nl

Stel uw vraag

CAPTCHA
Deze vraag wordt gesteld om te testen of u een mens bent
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.