citizenM Zurich

De hotelketen citizenM heeft opnieuw een hotel op een prachtige locatie geopend, namelijk in het oude stadscentrum van Zurich, op slechts 10 minuten lopen van het centraal station. Het betreft het eerste hotel van citizenM in Zwitserland en is gevestigd in een bestaand gebouw. Het gebouw heeft sinds de jaren ‘50 verschillende doeleinden gehad op het gebied van retail en als kantoorruimte. Het hotel heeft 160 kamers, 2 living rooms en 5 meeting rooms. Daarnaast beschikt ook dit hotel van citizenM over een selfservice incheckbalie en een canteenM met een bar en bakery.

De ervaring en beleving die de gasten geboden wordt in de hotels van citizenM zijn over de hele wereld vrijwel gelijk. De gasten kunnen waar ook ter wereld rekenen op een gevoel van ‘thuiskomen’. De grote bedden, goede douches, Moodpads met bijbehorende entertainment en de verlichting spelen hierbij een belangrijke rol. De hoge standaard die citizenM garandeert is hierin cruciaal en TDE-lighttech is blij dat het hieraan kan bijdragen.  

TDE-lighttech is inmiddels bekend met de sfeerbeleving die citizenM haar gasten wil bieden. Om de gasten een gevoel van ‘thuiskomen’ te bieden moet de verlichting een bepaalde standaard hebben. TDE-lighttech weet als geen ander hoe belangrijk sfeerbepaling en dus de verlichting is in een hotel. Zo hebben wij wederom de verlichting en lichtregelsysteem voor de publieke ruimtes en de verlichting voor de gastenkamers mogen leveren. Voor dit project zijn onder andere single- en multi colour (RGB & tunable white) LED modules, LED strips en LED down- en spotlights gebruikt. De verlichting in de openbare ruimtes wordt aangestuurd met Pharos Architectural Controls, het voordeel hiervan is dat de verlichting extern kan worden gemonitord, aangestuurd en bijgewerkt. De verlichting in de kamers wordt met behulp van de 24VDC 16-kanaals LED driver van TDE-lighttech aangestuurd. Daarnaast heeft TDE-lighttech voor de toegangscontrole tot de kamers de RFID-kaartlezer geproduceerd.

Waar citizenM trots mag zijn op het tempo waarop zij hotels weten te realiseren op de meest fantastische locaties, is TDE-lighttech ontzettend trots deze hotels van verlichting te mogen voorzien. Ook dit hotel is prachtig geworden waarbij, met behulp van TDE-lighttech, de hotelgasten zich werkelijk thuis kunnen voelen.

Wij zijn ontzettend trots wederom een bijdrage te hebben geleverd aan een hotel van citizenM. Het lichtbeeld is, zoals in elk citizenM hotel, fantastisch geworden.
TDE-lighttech

Gerealiseerde projecten

Het unieke, modulaire concept van LED producten geeft lichtdesigners en lichtarchitecten een ongekende flexibiliteit in de invulling van ieder project. Samen met onze opdrachtgevers hebben wij de volgende uitdagende projecten gerealiseerd.

Contact

Adres

TDE-lighttech
Tankval 5
2408 ZC Alphen a/d Rijn
Nederland

Tel: +31-(0)20-6973849
Fax: +31-(0)20-6971775
Email: info@tde-lighttech.nl

Stel uw vraag

CAPTCHA
Deze vraag wordt gesteld om te testen of u een mens bent
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.