HOFtheater Raalte

Ook het HOFtheater in Raalte heeft gekozen voor de Moodspot als verlichting voor haar theaterzaal Het theater beschikt over een amfitheaterzaal, gekenmerkt door de ovale vorm met 300 zitplaatsen, en wordt ook wel ‘het Carré van Salland’ genoemd. Het theater bevindt zich op het terrein van de Zwolse Poort, het Instituut voor de Geestelijke Gezondheidszorg. In 1970 werd het theater namelijk geopend als onderdeel van een psychiatrisch ziekenhuis en was bedoeld voor integratieprojecten.

De ronde theaterzaal is door Rolight voorzien van de Moodspot. Deze bijzondere spot, van TDE-lighttech is inmiddels ontzettend populair onder theaters. Dat komt niet alleen door de vele voordelen van LED, zoals energiebesparing, maar de Moodspot heeft een aantal specifieke eigenschappen die toepassing interessant maakt voor theaters in het bijzonder.

De Moodspot is door TDE-lighttech ontwikkelt met als doel de eindgebruiker in staat te stellen een uniek lichtbeeld te creëren. Deze spot heeft niet alleen een aanzienlijk betere lichtspreiding, maar kan ook flexibel worden ingezet door de mogelijkheid iedere spot individueel te kunnen controleren. De armaturen beschikken elk namelijk over een geïntegreerde IZI-link driver. De spot kan echter ook 2-kanaals worden aangestuurd, wat het mogelijk maakt om de kleurtemperatuur en licht intensiteit afzonderlijk aan te sturen. Daarnaast is de spot uniek in het feit dat deze perfect (soepel en flikker vrij) kan worden gedimd naar 0%. Hallogeen verlichting wordt gezien als de perfecte sfeermaker doordat de kleurtemperatuur hiervan warmer wordt tijdens het dimmen. Deze LED spot is een van de weinigen, zo niet de enige, die de black body curve perfect kan omarmen en daarom in staat is om eigenschappen van halogeen verlichting na te bootsen.

TDE-lighttech is ontzettend trots steeds meer theaters te kunnen helpen met hun zaalverlichting, en hoopt in de toekomst nog vele theaters te kunnen verrijken met dit prachtige armatuur. Rolight heeft wederom mooi werk geleverd, zo is ook in het HOFtheater bewezen dat LED sfeer, gebruiksgemak en duurzaamheid met zich meebrengt.

Benieuwd naar de specificaties van dit bijzondere product? Klik dan op de Moodspot TW2000.

 

Foto’s: Rolight

Lichtinstallateur: Rolight

Er is wederom bewezen dat LED helpt om de sfeer, gebruiksgemak en duurzaamheid te verhogen

Gerealiseerde projecten

Het unieke, modulaire concept van LED producten geeft lichtdesigners en lichtarchitecten een ongekende flexibiliteit in de invulling van ieder project. Samen met onze opdrachtgevers hebben wij de volgende uitdagende projecten gerealiseerd.

Contact

Adres

TDE-lighttech
Tankval 5
2408 ZC Alphen a/d Rijn
Nederland

Tel: +31-(0)20-6973849
Fax: +31-(0)20-6971775
Email: info@tde-lighttech.nl

Stel uw vraag

CAPTCHA
Deze vraag wordt gesteld om te testen of u een mens bent
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.