citizenM Gare de Lyon

citizenM

Het snelgroeiende hotelketen citizenM opende onlangs twee nieuwe hotels in Parijs. Het 338 kamer tellende hotel Gare de Lyon ligt in het centrum van Parijs. Het hotel is voorzien van een algemene lobby waar een bakkerij, meerdere “Living rooms”  en meerdere vergaderzalen (societyM’s) zich bevinden. Op de 19e verdieping is er een bar die een prachtig uitzicht biedt over de Seine.

TDE-lighttech heeft voor dit project de kamerverlichting en openbare verlichting geleverd. De verlichting in de kamer bestaat uit downlights, hanglampen, koof- en RGB-verlichting en wordt aangestuurd door onze op maat gemaakte LC16CM LED-driver die geïntegreerd zit in de  kamercontroller van Saia Burgess.

De openbare ruimtes zijn uitgerust met een breed scala aan armaturen, waaronder 230V-designarmaturen, downlights, spanningsrail verlichting, koofverlichting en accentverlichting. Ons IZI-Link-systeem is gebruikt voor alle kast verlichting en downlights. De producten op het IZI-Link systeem zijn extern configureerbaar en is qua montage sneller, gemakkelijker en goedkoper.

Alle openbare ruimtes worden aangestuurd met Pharos Architectural Controls en kunnen extern worden gemonitord, aangestuurd en bijgewerkt.

Fotografie: citizenM Hotels & Richard Powers

Gerealiseerde projecten

Het unieke, modulaire concept van LED producten geeft lichtdesigners en lichtarchitecten een ongekende flexibiliteit in de invulling van ieder project. Samen met onze opdrachtgevers hebben wij de volgende uitdagende projecten gerealiseerd.

Contact

Adres

TDE-lighttech
Tankval 5
2408 ZC Alphen a/d Rijn
Nederland

Tel: +31-(0)20-6973849
Fax: +31-(0)20-6971775
Email: info@tde-lighttech.nl

Stel uw vraag