citizenM La Défense

citizenM

De snelgroeiende hotelketen citizenM opende onlangs twee nieuwe hotels in Parijs. Het 175 kamer tellende hotel Paris La Défense is gelegen in Europa’s grootst gebouwde zakenwijk. citizenM La Défense biedt een lobby wat voorzien is van een bar, een bakkerij, meerdere “Living rooms”  en meerdere vergaderzalen (societyM). De ingang bevindt zich op de begane grond waar ook een  koffiebar (coffeeM) te vinden is.

De openbare ruimtes zijn uitgerust met een breed scala aan armaturen, waaronder 230V-designarmaturen, downlights, spanningsrail verlichting, koofverlichting en accentverlichting. Ons IZI-Link-systeem is gebruikt voor alle kast verlichting en downlights. De producten op het IZI-Link systeem zijn extern configureerbaar en is qua montage sneller, gemakkelijker en goedkoper.

Alle openbare ruimtes worden aangestuurd met Pharos Architectural Controls en kunnen extern worden gemonitord, aangestuurd en bijgewerkt.

Fotografie: citizenM Hotels & Richard Powers

Gerealiseerde projecten

Het unieke, modulaire concept van LED producten geeft lichtdesigners en lichtarchitecten een ongekende flexibiliteit in de invulling van ieder project. Samen met onze opdrachtgevers hebben wij de volgende uitdagende projecten gerealiseerd.

Contact

Adres

TDE-lighttech
Tankval 5
2408 ZC Alphen a/d Rijn
Nederland

Tel: +31-(0)20-6973849
Fax: +31-(0)20-6971775
Email: info@tde-lighttech.nl

Stel uw vraag

CAPTCHA
Deze vraag wordt gesteld om te testen of u een mens bent
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.