CitizenM New York

CitizenM

De trendy boutique hotelketen CitizenM biedt betaalbare luxe in de meest opwindende steden ter wereld. De nieuwste locatie, gevestigd in New York - Times Square, is volledig uitgerust met TDE-Lighttech LED-verlichting. 

Voor CitizenM was het van essentieel belang om zich te onderscheiden in de markt en gasten een onvergetelijke ervaring te bieden. Om dit te realiseren, zijn alle publieke ruimtes voorzien van Moodspots. Doordat deze Tunable White LED spots kunnen variëren in kleurtemperatuur, kunnen zij onmiddellijk de emotionele beleving van een ruimte veranderen. Hierdoor kan gemakkelijk worden ingespeeld op veranderende situaties of wensen van de gasten. 

In de high-tech kamers zorgen RGB verlichting, warm witte koof- en spotverlichting ervoor dat de gasten zich direct thuis voelen. Het licht, geluid en de temperatuur van de kamer is volledig bestuurbaar met een tablet, zodat de gasten hun omgeving kunnen personaliseren en zich meteen thuis voelen. 

In de rest van het 21 verdiepingen tellende hotel, zijn warm witte LED-spots geïnstalleerd om een aangename en plezierige sfeer te creëren. De geavanceerde LED-verlichting wordt bediend middels een Pharos Architectural Control-systeem en biedt functies als triggering, externe bediening en tablet bediening.

Gerealiseerde projecten

Het unieke, modulaire concept van LED producten geeft lichtdesigners en lichtarchitecten een ongekende flexibiliteit in de invulling van ieder project. Samen met onze opdrachtgevers hebben wij de volgende uitdagende projecten gerealiseerd.

Contact

Adres

TDE-lighttech
Tankval 5
2408 ZC Alphen a/d Rijn
Nederland

Tel: +31-(0)20-6973849
Fax: +31-(0)20-6971775
Email: info@tde-lighttech.nl

Stel uw vraag

CAPTCHA
Deze vraag wordt gesteld om te testen of u een mens bent
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.