FrieslandCampina Innovation Centre

FrieslandCampina Innovation Centre

FrieslandCampina is een van de grootste zuivel leveranciers van de wereld. Wat sinds kort een state-of-the-art Experience Centre heeft gerealiseerd. Hier kunen bezoekers en medewerkers van FrieslandCampina producten proberen, proeven en voelen.

Als onderdeel van dit ambitieuze project, heeft TDE-lighttech verschillende custom made verlichtingsoplossingen gerealiseerd. Voor de productiewand zijn M4242 modules gemonteerd op elke zijde van een aluminiumbuis. Vervolgens zijn de aluminium buizen onopvallend geïntegreerd in de productiewand en garanderen een uitstekende kleurweergave van de getoonde producten. Om het kunstwerk "Milk Bubble'' te benadrukken zijn 79 Castor downlighters onopvallend geïntegreerd in de basis van de Bubble.

Tunable White Moodspots creëren een dynamische omgeving waarin de sfeer op elk moment kan worden getransformeerd, terwijl SignLED modules de wanden zeer gelijkmatig verlichten.

Gerealiseerde projecten

Het unieke, modulaire concept van LED producten geeft lichtdesigners en lichtarchitecten een ongekende flexibiliteit in de invulling van ieder project. Samen met onze opdrachtgevers hebben wij de volgende uitdagende projecten gerealiseerd.

Contact

Adres

TDE-lighttech
Tankval 5
2408 ZC Alphen a/d Rijn
Nederland

Tel: +31-(0)20-6973849
Fax: +31-(0)20-6971775
Email: info@tde-lighttech.nl

Stel uw vraag