Opstandingskerk Houten

De Opstandingskerk Houten is onderdeel van de Protestantse Gemeente Houten. Deze gemeente heeft in Houten en omgeving ongeveer 3000 leden en is onderdeel van de Protestantse Kerk in Nederland. De Protestantse Gemeente Houten organiseert veel activiteiten en wordt daarin ondersteund door maar liefst 600 vrijwilligers.

Vanzelfsprekend speelt de kerk een belangrijke rol binnen de gemeente en is het dé locatie voor de vele activiteiten die door de gemeente worden georganiseerd. Sfeerbepaling is van groot belang bij bijvoorbeeld de verschillende kerkdiensten en verlichting speelt hierbij een cruciale rol. De Opstandingskerk Houten doet mee aan de Groene Kerkenactie, dit houdt in dat de kerk laat zien bezig te zijn met verduurzaming van de eigen kerk. Met onder andere de LED verlichting van TDE-Lighttech is de kerk al goed op weg duurzamer te worden.

Het is al bewezen dat de Moodspot van TDE-Lighttech perfect is voor sfeercreatie en daardoor veel wordt gebruikt door theaters. Doordat elke kerkdienst zijn eigen sfeer heeft geldt voor kerkdiensten hetzelfde als voor verschillende voorstellingen bij theaters. Zo heeft ook de Opstandingskerk Houten gekozen voor deze Moodspots. De Moodspot WD800 van TDE-Lighttech bevat warm dimming LED technologie, waardoor het mogelijk is om naar warmer licht te dimmen. De kleurtemperatuur varieert tussen 3000K en 2000K met een CRI van meer dan 95, dit zorgt voor een levendige kleurweergave.

Wederom heeft Rolight een mooi project afgerond waarbij verlichting van TDE-Lighttech een belangrijke rol heeft gespeeld. Mede door de Moodspots is het nu mogelijke elke kerkdienst zijn eigen karakter te geven. TDE-Lighttech is dan ook ontzettend trots dat zij een bijdrage heeft kunnen leveren aan dit mooie resultaat.

Foto's: Rolight

Licht installateur: Rolight

Projecten

Het unieke, modulaire concept van LED producten geeft lichtdesigners en lichtarchitecten een ongekende flexibiliteit in de invulling van ieder project. Samen met onze opdrachtgevers hebben wij de volgende uitdagende projecten gerealiseerd.

Contact

Adres

TDE-lighttech
Tankval 5
2408 ZC Alphen a/d Rijn
Nederland

Tel: +31-(0)20-6973849
Fax: +31-(0)20-6971775
Email: info@tde-lighttech.nl

Stel uw vraag