Tulip Inn Riverside

Tulip Inn Riverside is gesitueerd in Amsterdam en telt 192 luxe kamers en 8 vergaderzalen. Onlangs onderging Riverside een renovatie waarbij speciale aandacht is uitgegaan naar de verlichting. 

De wens was om de gasten van Riverside een dynamische en aangename sfeer te bieden. Om dit te realiseren is er voor gekozen om in alle publieke ruimtes Tunable White LED downlighters toe te passen. In het restaurant van Riverside zijn Moodspots geïnstalleerd. De Moodspot heeft het vermogen om van kleurtemperatuur te veranderen en kent een bereik van neutraal wit (4000K) tot zeer warm wit (1400K). De sfeer in de lounge area en de bar wordt bepaald door de Mini Moodspot. De Mini-Moodspot is het kleinere broertje van de Moodspot en heeft een kleurtemperatuur bereik van neutraal wit (4000) tot warm wit (2200K).

Het eindresultaat is een prachtig hotel waar de sfeer in de publieke ruimtes eenvoudig kan worden aangepast om zo in te spelen op veranderende situaties of wensen die gedurende de dag ontstaan. 

Projecten

Het unieke, modulaire concept van LED producten geeft lichtdesigners en lichtarchitecten een ongekende flexibiliteit in de invulling van ieder project. Samen met onze opdrachtgevers hebben wij de volgende uitdagende projecten gerealiseerd.

Contact

Adres

TDE-lighttech
Tankval 5
2408 ZC Alphen a/d Rijn
Nederland

Tel: +31-(0)20-6973849
Fax: +31-(0)20-6971775
Email: info@tde-lighttech.nl

Stel uw vraag