Zoku Amsterdam Hotel

Het onlangs geopende Zoku hotel is gevestigd in Amsterdam en is ontworpen door Concrete Architecten.  Zoku biedt flexibel huis/kantoor hybride appartementen voor lang en kort verblijven. De 133 loft tellend hotel is een plek waar mensen kunnen wonen, werken, ontspannen en ontmoeten.  In samenwerking met Zoku en Concrete Architecten, heeft TDE-lighttech B.V. de LED verlichting, licht sturing en roomboxen voor alle Zoku Lofts ontworpen. Elke loft is voorzien van op maat gemaakte koof, spot en pendel LED verlichting. Elke groep is individueel te bedienen door middel van dim panelen.

 

Op de 6e verdieping biedt Zoku een gemeenschappelijke ruimte waar een bar, huiskamer, keuken, evenement locaties, werk- en vergaderruimtes zijn gevestigd. De gehele verdieping is voorzien van LED retrofit lampen, koof en spot verlichting, die de gehele verdieping een warm en huiselijk gevoel geven. Alle verlichting op de 6e etage wordt door middel van het Pharos Verlichting Systeem aangestuurd.

 

Gerealiseerde projecten

Het unieke, modulaire concept van LED producten geeft lichtdesigners en lichtarchitecten een ongekende flexibiliteit in de invulling van ieder project. Samen met onze opdrachtgevers hebben wij de volgende uitdagende projecten gerealiseerd.

Contact

Adres

TDE-lighttech
Tankval 5
2408 ZC Alphen a/d Rijn
Nederland

Tel: +31-(0)20-6973849
Fax: +31-(0)20-6971775
Email: info@tde-lighttech.nl

Stel uw vraag